100 % MANTEIGA DE CACAU EM PÓ, IDEAL PARA O PREPARO DE TEMPERAGEM EM CHOCOLATES.
R$143,50
Fora de estoque
Consulte o prazo estimado e valor da entrega
Não sei meu CEPO MYCRYO É UMA MANTEIGA DE CACAU EM PÓ CRISTALIZADA, UTILIZADA PARA FACILITAR A TEMPERAGEM DO CHOCOLATE. UTILIZANDO O MYCRYO NÃO É NECESSÁRIO A TRADICIONAL TEMPERAGEM EM MARMORES. A MANTEIGA DE CACAU PROPORCIONA O BRILHO ACETINADO E A QUEBRA PERFEITA NO CHOCOLATE, ECONOMIZANDO TEMPO. O MYCRYO BARRY CALLEBAUT É MUITO CONHECIDO NO USO COM CHOCOLATE, POREM TAMBÉM PODE SER USADO NO PREPARO DE RECEITAS SALGADAS, PARA COZINHAR DIVERSOS ALIMENTOS, SEM ALTERAR O SABOR.
Cookie | Duração | Descrição |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
Necessários | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |